Gisteren gemist: Mbappé pijnigt Koeman, Liverpool wint en KKD

17 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 16 februari 2021, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 16 februari. 

Barcelona heeft nieuwe remontada nodig na hattrick van Mbappé

FC Barcelona moet aan de bak als de grootmacht de kwartfinales van de Champions League wil bereiken. De ploeg van trainer Ronald Koeman ging in eigen stadion pijnlijk onderuit tegen een gehavend Paris Saint-Germain: 1-4. Kylian Mbappé was met drie fraaie doelpunten de grote man een de kant van de bezoekers uit Frankrijk. Net als vier jaar geleden heeft Barcelona een wonder nodig om alsnog af te rekenen met PSG.

Liverpool pakt cadeautjes van RB Leipzig gretig uit

Liverpool weet eindelijk weer eens wat winnen is. De zo geplaagde ploeg van Jürgen Klopp ging in de Premier League al driemaal op rij onderuit, maar kreeg dinsdagavond hulp van RB Leipzig. Twee verdedigende fouten van de Duitsers stelden The Reds in staat om via Mohamed Salah en Sadio Mané voor het eerst in februari te winnen én zich een uitstekende uitgangspositie te verschaffen (0-2).

Feyenoord vraagt spelers, staf en directie weer om een loonoffer

Feyenoord heeft haar werknemers opnieuw een loonoffer moeten vragen. De Rotterdammers zitten door de coronacrisis in een enorm moeilijke financiële situatie en doet daarom net als vorig kalenderjaar een beroep op onder andere de spelers, technische staf en de directie.

Cambuur profiteert optimaal van nederlaag Almere City

SC Cambuur heeft dinsdagavond optimaal geprofiteerd van de nederlaag van Almere City FC bij Helmond Sport. Na twee weken 'sneeuwvrij' was de ploeg van Henk de Jong in eigen huis weliswaar zeker niet groots tegen TOP Oss, maar werd er anders dan eerder dit seizoen wel gewonnen van de ploeg uit Brabant: 3-0. NAC Breda had op bezoek bij Telstar nog veel meer moeite, maar blijft in 2021 ongeslagen door de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/380222/nac-blijft-ongeslagen-in-2021-en-verslaat-telstar-moeizaam/,_blank,krappe zege]. 

Koeman eerlijk: nieuwe Remontada niet realistisch

Ronald Koeman heeft zijn meerdere erkend in Paris Saint-Germain. De Nederlandse coach vond de Franse topclub in de tweede helft 'superieur' aan FC Barcelona en acht de kans op een nieuwe Remontada dan ook bijzonder klein. "Met een 1-4 nederlaag zijn er voor de return heel weinig kansen. Je moet wel realistisch zijn", was de oefenmeester eerlijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen