Volop buitenlandse interesse voor bij PSV geflopte Bruma

26 april 2021, 21:29

PSV gaat naar het zich laat aanzien een significant deel van de aankoopsom die het in 2019 betaalde voor Bruma terugverdienen. De in Eindhoven geflopte aanvaller is in Griekenland helemaal opgeleefd en kan voor een bedrag van zeven miljoen euro definitief worden overgenomen door Olympiakos.

Wordt de aankoopoptie niet gelicht door de kampioen van Griekenland, dan zijn er andere clubs die Bruma willen overnemen van PSV. De zaakwaarnemer van de buitenspeler laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat er volop buitenlandse belangstelling is voor de man die PSV een kleine twee jaar geleden twaalf miljoen euro kostte.

Olympiakos heeft tot 1 juni om de optie te lichten. "Uiteindelijk moeten zij eerst beslissen of ze willen dat hij langer blijft. Daarna is er ook een kans voor andere clubs, die Bruma over willen nemen. Voor hem is volop belangstelling. Onder meer uit Duitsland, Spanje en Turkije", vertelt Catio Baldé, de belangenbehartiger van Bruma.

Hoewel Bruma nog tot medio 2024 vastligt bij PSV, is de kans klein dat hij volgend seizoen in het Philips Stadion is te bewonderen. "Het is uiteindelijk dus eerst aan Olympiakos en als zij hem willen overnemen, kunnen ze via de koopoptie de deal sluiten met PSV. Gebeurt dat niet, dan besluit PSV over zijn toekomst en of andere clubs in beeld komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen