'Agüero rond met Barça; ook Memphis-deal is dichtbij'

21 mei 2021, 20:14   Bijgewerkt: 21 mei 2021, 20:23

Sergio Agüero heeft een overeenstemming bereikt met FC Barcelona. De Argentijn, die bij Manchester City uit zijn contract loopt, zal bij de club van Ronald Koeman een contract tekenen tot 2023. Als Barcelona de Champions League wint, ontvangt hij volgens het contract extra premies. 

Al langere tijd leek de transfer eraan te komen, maar het akkoord werd vrijdagavond bevestigd door Fabrizio Romano. Barcelona kan de spits goed gebruiken, waar het dit seizoen geen waardige vervanger had van de vertrokken Luis Suárez. Martin Braithwaite werd aangetrokken, maar kon bij lange na niet hetzelfde brengen als de naar Atlético Madrid vertrokken Uruguayaan. 

Memphis

De komst van Sergio Agüero verkleint de kansen op een overstap van Memphis Depay naar FC Barcelona niet. Sterker nog, ook een akkoord met de Nederlander lijkt volgens Romano steeds dichterbij te komen. De aanvaller zou zijn nieuwe belangenbehartigers hebben verteld graag naar Barça te willen.

Van de komst van Memphis was al sprake sinds Ronald Koeman bij Barcelona aan het roer kwam te staan. Het is echter nog maar de vraag of het van een reünie tussen de trainer en speler die bij Oranje al samenwerkte, ook zal komen. Koeman ligt na het afhaken in de titelrace flink onder vuur en zal na de laatste wedstrijd (zaterdag om 18:00 uur, uit bij Eibar) meer duidelijkheid krijgen over zijn toekomst bij de club. 

Lees ook: Memphis: "Barça heeft interesse

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen