Inter wijst enorm bod op Lukaku af; geen geld voor Dumfries

3 augustus 2021 – Romelu Lukaku gaat Inter deze zomer niet verlaten. Dat is althans nog altijd het standpunt van de club zelf. Om die reden werd een astronomisch bod op de Belgische topspits maandag afgewezen. Het zou daarbij gaan om een bedrag van liefst honderd miljoen euro.

Inter wijst enorm bod op Lukaku af; geen geld voor Dumfries

Dat bod werd uitgebracht door Chelsea en vervolgens dus afgewezen door Inter, zo meldde transferexpert Gianluca Di Marzio. Daarbij werd ook Marcos Alonso in het bod betrokken: de vleugelverdediger zou in dat geval de omgekeerde weg bewandelen en speler van Inter worden. Volgens Di Marzio heeft ook Lukaku zelf aangegeven niet te willen vertrekken. Mocht Chelsea het bod nog verder verhogen, dan zal de Belg zelf uiteindelijk de keuze maken. 

Dumfries
Terwijl Inter de miljoenen van Chelsea dus heeft afgeslagen, is er nog altijd geen geld om Denzel Dumfries over te nemen van PSV. De Eindhovenaren zetten volgens het Eindhovens Dagblad in op een vraagprijs tussen de vijftien en twintig miljoen euro, een bedrag dat Inter niet kan of wil betalen. 

De verwachting bij PSV is wel nog altijd dat Dumfries, die een goed EK achter de rug heeft, deze zomer vertrekt. De club ziet dit als het ideale moment om hem te verkopen en de verdediger zelf traint om die reden ook apart. Ook Everton werd eerder al als geïnteresseerde club genoemd, maar de Engelsen moeten eerst verkopen voor ze zelf spelers aan kunnen trekken. Daarbij is onduidelijk of Dumfries zelf oren heeft naar een transfer naar Everton. In Eindhoven heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Lees ook: Perez verbaasd over Dumfries-situatie bij PSV: "Amateuristisch"

PSV

gerelateerd