'Paris Saint-Germain vol vertrouwen over Messi, contract in maak'

6 augustus 2021, 16:01

Paris Saint-Germain is vol vertrouwen dat de komst van Lionel Messi op korte termijn kan plaatsvinden. De Franse topclub is bezig om een structuur te vinden om de Argentijn naar de Ligue 1 te halen. Neymar speelt op de achtergrond een grote rol bij de mogelijke mega-deal.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. PSG is volgens hem vol vertrouwen dat het de juiste manier kan vinden om Messi snel binnen te halen, nadat de gesprekken donderdagavond al werden geopend. Na het nieuws vanuit FC Barcelona zou de club meteen de intenties hebben duidelijk gemaakt en de eerste lijntjes hebben uitgezet.

De Franse topclub werkt zelfs al aan het contract van Messi, dat hij moet gaan ondertekenen. Ook in de spelersgroep van Paris Saint-Germain komt er steeds meer vertrouwen in de komst van de transfervrije Argentijn, wiens contract bij FC Barcelona niet verlengd kon worden. Neymar pusht op de achtergrond enorm de komst van zijn grote vriend.

Lees ook: 'Paris Saint-Germain zoekt direct contact met Messi'

Manager Mauricio Pochettino, die al telefonisch contact zou hebben gehad met zijn landgenoot, gaf vrijdagmiddag tijdens de persconferentie bij PSG ook al ruimte voor de komst van Messi. "Voor clubs, waaronder Paris Saint-Germain, komt de kans om zo'n grote speler te halen niet vaak voorbij. De club werkt er hard aan", zei hij desgevraagd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen