'Barça opent gesprek over Ziyech en nog een Chelsea-speler'

1 december 2021, 11:30

Het lijkt erop dat FC Barcelona komende winter een serieuze poging gaat wagen om Hakim Ziyech naar Camp Nou te halen. De Marokkaanse linkspoot is bij Chelsea nog altijd geen onbetwiste basisspeler, waardoor hij mogelijk op zoek gaat naar een nieuwe club. Barça hoopt flink te shoppen in Londen.

Volgens het Spaanse Sport zijn de onderhandelingen tussen FC Barcelona en Chelsea inmiddels gestart. Ziyech zou volgens diverse geruchten openstaan voor een vertrek bij de club waar hij in 2020 tekende, terwijl FC Barcelona juist naarstig speurt naar nieuwe aanvallers. Chelsea liet in een eerder stadium al weten dat een transfer van Ziyech niet uitgesloten is.

Niet alleen Ziyech is in beeld om de voorhoede van FC Brcelona te versterken. Ook Timo Werner staat hoog op de verlanglijst van de Catalaanse grootmacht. De Duitser was vorig jaar nog vaste waarde bij de Londenaren, maar heeft nu Romelu Lukaku voor zich in de pikorde. Ook voor Werner is Chelsea bereid om mee te denken over een transfer.

Barça heeft inmiddels onderzocht dat het mogelijk is om komende winter de markt op te gaan. De club gaat weliswaar gebukt onder enorme financiële problemen, maar heeft nog een potje om de selectie te versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen