Eto'o looft Messi en ziet perfecte opvolger in Mbappé

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 december 2021 – Samuel Eto'o denkt dat Kylian Mbappé de aangewezen persoon is om Lionel Messi en Cristiano Ronaldo op te volgen. De aanvallers zijn niet meer de jongsten, waardoor een voetbalpensioen van de grootheden steeds dichterbij komt.

Eto'o looft Messi en ziet perfecte opvolger in Mbappé

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Hij komt op het juiste moment. Messi en Ronaldo, de goden van het voetbal, zitten in de nadagen van hun carrière en Mbappé is er pas net. Ik hoop dat hij de komende tien tot vijftien jaar de beste zal zijn. Hij heeft alles in zich om een unieke speler te worden die het voetbal nodig heeft na deze twee monsters", vertelt de oud-aanvaller van onder andere FC Barcelona, Real Madrid, Internazionale en Chelsea.

Eto'o snapt heel goed dat Messi dit seizoen de Ballon d'Or voor de zeven keer won, al waren er serieuze concurrenten. "Natuurlijk verdienden Benzema en Lewandowski de prijs ook. Kanté en Jorginho deden het ook heel goed en hadden er misschien recht op, maar zo is voetbal nou eenmaal. We moeten de uitslag respecteren, voetbal blijft voor altijd een spel met veel meningen", aldus de oud-voetballer in gesprek met AS.

Hij is lovend over Messi, met wie hij bij Barça op het veld stond. "Messi is de beste speler van de wereld. Mensen zeggen dan dat ik niet objectief ben, omdat we vrienden zijn, maar Leo verdient het gewoon. Ik ben blij voor hem. Het is verdient als je kijkt wat hij heeft bijgedragen aan het voetbal en wat hij nog gaat bijdragen. Nu hij de prijs voor de zevende keer heeft gewonnen, hoop ik dat de achtste ook nog komt."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd