'Feyenoord raakt Senesi vooralsnog toch niet kwijt aan Sevilla'

25 januari 2022 – Feyenoord zal verdediger Marcos Senesi (24) vooralsnog niet naar Sevilla zien verkassen. De Argentijn staat op het schaduwlijstje van de Spaanse club voor als Diego Costa de overgang maakt Newcastle United. Die deal lijkt voorlopig echter van de baan, waardoor ook Senesi voorlopig gewoon in Rotterdam-Zuid zal blijven. 

'Feyenoord raakt Senesi vooralsnog toch niet kwijt aan Sevilla'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens de Spaanse media heeft Sevilla het bod van Newcastle United op de Braziliaanse verdediger afgewezen omdat ze het geboden bedrag niet hoog genoeg vinden. Hoewel het ook een onderhandelingstactiek zou kunnen zijn om nóg meer geld te vragen van de steenrijke Premier League-club, gaat er volgens journalist José Manuel García een streep door de mogelijke winterdeal.

Sportief is het een meevaller voor Feyenoord, maar financieel zou een overgang van de verdediger bijzonder interessant kunnen zijn. Senesi heeft namelijk nog een relatief kortlopend contract (tot medio 2023) en Feyenoord kan het geld van een uitgaande transfer gezien de eigen beperkte middelen goed gebruiken.

Lees ook: 'Sevilla wil Senesi naar Spanje halen bij vertrek verdediger Carlos'

Senesi is een van de spelers voor wie Feyenoord een flinke transfersom hoopt te ontvangen. De verdediger kwam over van San Lorenzo en kende een moeilijke start op de Nederlandse velden, maar heeft inmiddels zijn waarde bewezen. Omdat de club met Lutsharel Geertruida al een degelijke vervanger achter de hand heeft, zou een mooie transfer voor Senesi echter sportief niet onoverkomelijk en financieel welkom zijn.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd