'Zahavi slaat Griekse aanbieding af en blijft bij PSV'

26 januari 2022 – Eran Zahavi gaat het seizoen afmaken bij PSV. De 34-jarige aanvaller stond op de radar van Olympiakos, dat hem per direct wilde overnemen. De Israëliër heeft de Griekse landskampioen echter een 'nee' verkocht, omdat hij liever in Eindhoven blijft spelen.

'Zahavi slaat Griekse aanbieding af en blijft bij PSV'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De aanvaller beschikt nog over een contract tot deze zomer, waardoor Olympiakos hem voor een laag bedrag op hoopte te pikken. Zahavi heeft echter aangegeven dat hij van plan is tot het einde van dit seizoen bij de nummer twee van de Eredivisie te blijven. Met PSV is hij namelijk volop in de race voor de titel.

Er was even sprake van een vertrek van Zahavi, nadat hij voor de tweede keer slachtoffer was geworden van een overval in zijn woning. Tijdens de eerste beroving waren zijn vrouw en kinderen thuis, die gegijzeld werden gehouden door de overvallers. De tweede keer was zijn gezin niet thuis. Zahavi voelde zich niet op zijn gemak, maar koos in samenspraak met zijn familie voor een verlengd verblijf.

Er zijn weliswaar gesprekken gevoerd tussen het management van Zahavi en Olympiakos, maar dat heeft tot dusverre niets opgeleverd. Zahavi is net hersteld van een blessure en lijkt binnenkort zijn rentree te kunnen maken in de basis. De aanvaller staat dit seizoen tot dusverre op acht goals en zeven assists in alle competities.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd