'Feyenoord ziet opvolger gewilde Senesi rondlopen bij RKC Waalwijk'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 februari 2022 – RKC Waalwijk-verdediger Ahmed Touba (23) is op diverse scoutingslijstjes terechtgekomen. De Algerijn wordt gevolgd door onder meer het Olympique Lyon van Peter Bosz, maar op de achtergrond zou ook Feyenoord belangstelling hebben getoond.

'Feyenoord ziet opvolger gewilde Senesi rondlopen bij RKC Waalwijk'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het Franse geruchtenmedium Foot Mercato. In Frankrijk ziet men in hem de nieuwe Rami Bensebaini, de linksachter van Borussia Mönchengladbach, met eveneens een Algerijns paspoort. Bij RKC Waalwijk speelt de linkspoot vooral in het centrum van de achterhoede en dat Feyenoord hem derhalve ook op het scoutingslijstje heeft staan, is niet geheel verrassend.

De Rotterdammers hopen Marcos Senesi namelijk voor een flink bedrag te slijten en AS Roma wordt steeds concreter genoemd als nieuwe bestemming. Met Touba zouden de Rotterdammers de opvolger meteen kunnen presenteren, te meer omdat hij gezien zijn tot in 2023 lopende contract voor een zacht prijsje kan worden opgepikt in Brabant.

Lees ook: Geluiden rond Senesi nemen toe: AS Roma wil dolgraag toeslaan

Wel is er nog een hoop concurrentie, want er zouden meer gegadigden zijn op de markt. De andere clubs die nog worden gelinkt aan de verdediger zijn Sevilla, Real Betis Sevilla, Watford en Bournemouth, terwijl in de winterstop Fortuna Düsseldorf en AEK Athene een tevergeefse poging hebben gedaan om Touba over te nemen van RKC Waalwijk. De tweevoudig international van Algerije speelde in het verleden ook voor Club Brugge en Oud-Heverlee Leuven alvorens hij naar Waalwijk trok.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd