Voor Zlatan Ibrahimovic is de cirkel bijna rond

15 april 2022, 14:00

De zinderende titelstrijd in de Serie A nadert zijn ontknoping. Met nog zes speelrondes te gaan, kent de Italiaanse competitie met AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus nog liefst vier clubs die kans maken op de Scudetto. Samen met Jack's Casino blikt FCUpdate.nl vooruit op de naderende apotheose.

Voor AC Milan lonkt de eerste landstitel sinds 2011. De club van trainer Stefano Pioli liet de laatste twee wedstrijden tegen Bologna (0-0) en Torino (0-0) weliswaar punten liggen, maar leidt nog altijd de dans. Een kampioenschap zou voor Zlatan Ibrahimovic een (mogelijk) droomafscheid zijn. De inmiddels veertigjarige Zweedse spits, die steeds vaker last heeft van kleine blessures, heeft nog niet laten weten wat hij volgend seizoen doet. Denk je dat AC Milan eindelijk weer kampioen van Italië wordt? Zet in en win 4.00 keer je inzet!

Hoewel AC Milan op dit moment aan kop gaat in de Serie A, is titelhouder Internazionale de favoriet. Voor een kampioenschap voor de blauw-zwarte club uit Milaan staat een quotering van 1.55. In verliespunten staat Inter op dit moment eerste. De club van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries heeft één wedstrijd minder gespeeld dan de stadgenoot en twee punten minder. Bovendien heeft Inter een op het programma iets makkelijker programma dan de concurrent, al hoeft dat in een periode van titelstress niet altijd wat te zeggen.

Ook Napoli staat er goed voor in de Italiaanse titelrace. De club uit Napels werd slechts twee keer landskampioen, waarvan de laatste dateert van 1990. Napoli bezet op dit moment de derde plaats, met twee punten minder dan koploper AC Milan. De odd voor een kampioenschap van de ploeg van Luciano Spalletti is 5.00. De laatste kanshebber voor de titel is Juventus, dat zes punten van de eerste plaats staat. Verwacht je dat de Oude Dame er met de titel vandoor gaat? Zet in en krijg [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel7,_blank,36.00] keer je inzet terug!

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen