Handelswijze Lieke Martens stuit FC Barcelona tegen de borst

16 juni 2022, 20:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lieke Martens (29) vertrekt deze zomer bij FC Barcelona. Hoewel ze in Camp Nou lang dachten dat de Nederlandse aanvalster ondanks haar aflopende contract zou bijtekenen, verkast de buitenspeelster zeer waarschijnlijk naar Paris Saint-Germain. En vooral de manier waarop stuit haar oude werkgever tegen de borst.

De vrouwenafdeling van FC Barcelona moet na het 'onverwachte besluit' plots andere keuzes maken op de transfermarkt, omdat Martens zeer vermoedelijk vertrekt. Daarmee loopt de planning in de soep. 'Dat is precies waarom het vertrek van Martens de club pijn doet', schrijft El Mundo Deportivo over de situatie rond de Nederlandse aanvalster, die vermoedelijk naar Parijs verkast, maar nog nergens officieel gepresenteerd is.

'Als Martens wilde vertrekken, om welke reden dan ook, was dat haar goed recht. Maar de manier waarop, heeft voor de meeste schade gezorgd.' Het feit dat Martens lang zou hebben gedaan alsof ze wel bijtekende, zorgde ervoor dat de club andere speelsters links liet liggen. Zo zou de club afscheid nemen van Jenni Hermoso, maar kan zij mogelijk opeens toch een nieuwe aanbieding tegemoet zien.

Lees ookBarça boos: Martens volgt Messi en Neymar

Toch gaat FC Barcelona vermoedelijk ook de markt op om extern een vervanger op te halen van het 'kaliber Martens', iets dat nodig is om ambitieus te blijven in de Champions League. Dit seizoen werd de finale van het miljardenbal verloren. Maar ook die transfermissie is door de late boodschap van de Nederlandse een stuk ingewikkelder geworden.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen