Weergaloze goal: oud-Groninger houdt WK-droom Australië in leven

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 juni 2022 – Australië mag nog altijd blijven dromen van deelname aan het wereldkampioenschap in Qatar. Het Oceanische land overleefde de eerste intercontinentale play-offswedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Daarvoor mocht het een oud-speler van FC Groningen dankbaar zijn. Het werd 1-2.

Weergaloze goal: oud-Groninger houdt WK-droom Australië in leven

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tien minuten voor tijd knalde Ajdin Hrustic zijn land naar een overwinning, waardoor Peru in de finale de tegenstander is. Na een hoekschop belandde de bal voor de voeten van de middenvelder, die niet twijfelde en kiezelhard uithaalde. Het was een tik die de Verenigde Arabische Emiraten, waar Bert van Marwijk dit jaar werd ontslagen als bondscoach, niet meer te boven kwam.

Hrustic doorliep een deel van de jeugdopleiding van FC Groningen en speelde tussen 2016 en 2020 in de hoofdmacht. Sinds 2020 speelt de middenvelder voor Eintracht Frankfurt, waarmee hij afgelopen seizoen de Europa League won ten koste van Rangers. De 25-jarige middenvelder pendelde dit seizoen tussen de bank en de basis bij de Duitsers.

Bij Australië had voormalig Sparta-aanvaller Craig Goodwin eveneens een basisplaats. Jackson Irvine opende na 53 minuten spelen de score voor Australië, maar via Caio kwamen de Emiraten even later langszij.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd