'Verrassende versterking: 38-jarige Waterman keert terug bij PSV'

18 juni 2022, 21:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Boy Waterman lijkt de verrassende eerste zomeraanwinst van PSV te gaan worden. De club wil de 38-jarige doelman, momenteel nog speler bij OFI Kreta, terughalen in een rol als derde keeper. Dat meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zaterdagavond.

Waterman wordt teruggehaald om de nodige ervaring toe te voegen aan het keepersbestand van PSV. Veel zullen de supporters hem naar verwachting niet in actie gaan zien, maar de doelman zou 'nog goed genoeg zijn om een bijrol te vervullen'. Afgelopen seizoen was hij in januari en februari nog een korte periode eerste keuze onder de lat bij OFI Kreta, dat actief is op het hoogste niveau van Griekenland. 

In Kreta liep Waterman echter uit zijn contract, waardoor hij voor PSV transfervrij op te pikken is. De partijen zouden al een mondeling akkoord hebben bereikt. Zondag en maandag volgt de medische keuring van de goalie, waarna de bedoeling is dat hij maandag al voor het eerst op het trainingsveld zal staan. Dan begint PSV aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Waterman speelde in het seizoen 2012/13 ook al voor PSV en was onder toenmalig trainer Dick Advocaat zelfs een periode basisspeler. Hij vertrok vervolgens naar Kardemir Karabükspor, om via APOEL Nicosia bij OFI Kreta te belanden. Voor hij bij PSV terecht kwam, speelde hij voor sc Heerenveen, AZ, ADO Den Haag, De Graafschap en Alemannia Aachen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zegt wel iets over je ambities. De derde keeper van Ajax "Gorter" is een groot talent met de meeste clean shots keuken kampioen divisie. Psv haalt een keeper die 6 maanden geleden voor het laatst heeft gespeeld en amper van de grond kan komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen