Landgenoot tipt Antony: "Die transfer vergroot zijn WK-kansen"

25 juni 2022, 09:30

Rivaldo denkt dat zijn landgenoot Antony er goed aan zal doen om de stap naar Manchester United te maken. Volgens de oud-international is dat de beste manier om uiteindelijk serieus in beeld te komen voor de WK-selectie van de Braziliaanse bondscoach Tite.

In gesprek met Betfair zoomt Rivaldo in op de situatie van meerdere voetballers uit Brazilië. Ook Antony wordt besproken door de oud-speler van onder meer FC Barcelona. "Hij is stevig onder de radar verschenen in de Premier League", aldus Rivaldo over zijn 22-jarige landgenoot. "Antony heeft een fatastisch seizoen achter de rug en ik weet zeker dat meer clubs de aandacht om hem zullen vestigen."

Antony heeft nog een contract tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA. De rechtsbuiten wordt echter al een tijdje gelinkt aan de stap naar Old Trafford. "Op dit moment is Manchester United, met zijn oude trainer Erik ten Hag, de grootste kanshebber voor Antony. Ik denk dat we veel van hem kunnen gaan genieten op Old Trafford. Spelen bij een grote club vergroot ook zijn kansen om basisspeler te zijn op het WK."

Na zijn transfer naar Ajax maakte Antony voor de eerste keer zijn opwachting in de nationale ploeg van Brazilië. Inmiddels staat de teller wat interlands betreft op zes. "Zijn plekje in de WK-selectie lijkt me wel zeker. Tite roept hem altijd op en heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten", besluit Rivaldo. De Brazilianen spelen in de groepsfase van het WK in Qatar tegen Servië, Zwitserland en Kameroen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eigenlijk heeft iedereen wel een punt hier! Ik vraag me af of Antony het immense fysieke geweld in de PL aan zou kunnen. Voetballend een tovenaar maar dan zet zo’n tandeloze en niets ontziende Engelse verdediger een ‘normale’ PL tackle in……ik denk dan einde oefening Antony. Nogmaals, geweldige voetballer maar met zijn theater weten ze in de PL wel raad en dan is het helemaal geen WK!

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax speelt in de CL en Man-U niet ,dus dan zie ik daar geen vooruitgang ,is Man-U dan veel beter dan Ajax , Rivaldo ga je huiswerk doen ,Man-U is misschien groter dan Ajax ,maar sportief gezien niks meer dan Ajax ,Anthony als je dit leest ,dan volg je maar beter mijn advies en blijf je lekker bij Ajax .uit ....

Kaka
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was het maar zo'n feest. Het enige wat Ajax Antony kan bieden is Champions League voetbal, terwijl hij bij Man Utd in de sterkste competitie van de wereld kan voetballen en zich dan echt kan meten met de wereldtop en zien of hij ook wekelijks op dat niveau kan presteren. Dus Rivaldo heeft wel degelijk een punt. Ik hoop dat hij ook blijft natuurlijk, maar een transfer naar Man Utd heeft meer pluspunden dan minpunten helaas

Johannetje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'het enige is de cl' dat is niet zomaar iets. Dat is waar iedereen naar kijkt. Ook de coaches. Omdat in een toernooi als dat dezelfde extra zenuwen komen kijken als bij een wk, die zenuwen heb je niet bij je wedstrijdjes in de competitie, ongeacht of het de PL is. De CL zegt alles over een speler. In aanloop naar een WK 6 potjed knallen op CL niveau kan je juist doe basisplek opleveren. Soweiso is nu al de overstap niet de slimste zet voor Anthony. Beter een heren akkoordje, nog jaartje Ajax en dan naar Man U

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Monsieur Kaka, als jij een ajax fan bent, dan hoor ik eindelijk een keer iets redelijks uit die hoek.

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jesus christ. Doe die ajax bril eens af mensen!! Wat als ze het slecht doen in de CL he? Laatste in de poule? Dan speelt ie opeens indd alleen nog maar eredivisie voetbal. En nee. Dat stelt geen ene reet voor in vergelijking met de Premier League. In de PL speel je elke week tegen een goede tegenstander. Als je bij Man U onder contract staat en speelt, al is t matig, in de PL verdien je praktisch al een oproep. Bij ajax hangt alles af van de CL. Daarbij is Anthony zelf ontzettend klaar voor een volgende stap, hij had ajax in principe over kunnen slaan en was er al klaar voor geweest. Maarja. Ajax fans hebben t idee in hun hoofd dat de faciliteiten en de trainingen en, blijkbaar, competitie wedstrijden in A'dam van r zelfde niveau zijn 😅😅 Sure. Droom lekker verder.

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind juist dat hij nog te weinig heeft laten zien, met name in de competitie. Hij zou veel dwingender moeten spelen juist ook in de kleinere wedstrijden. Dat was ook wat Van Basten hem verweet. Bij ManU zal hij waarschijnlijk op de bank komen te zitten en dan gaat zo'n WK helemaal moeilijk worden. Als hij week in week uit beslissend is voor Ajax, kan die bondscoach echt niet om hem heen. En voor de goede orde, ik ben niet voor Ajax....

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet niet of je de wedstrijden van t Braziliaanse elftal hebt gezien? Anthony is technisch zo goed dat je gewoon weet dat zijn rendement vanzelf omgoog gaat. Daarnaast heeft die jongen een stap nodig. Hij voelt, en is misschien wel, zich de vedette van dit Ajax. De concurrentie aangaan en niet altijd uit kunnen gaan van een basisplek is de volgende stap in zijn carriere. Daarnaast vind ik dat je als ajax fan, of eredivisie kijker, wel iets meer vertrouwen mag hebben in t feit dat hij DIT ManU echt zeker beter kan maken. Je kan ook gewoon trots zijn en t m gunnen. Anthony is te goed voor de Eredivisie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen