Landgenoot tipt Antony: "Die transfer vergroot zijn WK-kansen"

25 juni 2022 – Rivaldo denkt dat zijn landgenoot Antony er goed aan zal doen om de stap naar Manchester United te maken. Volgens de oud-international is dat de beste manier om uiteindelijk serieus in beeld te komen voor de WK-selectie van de Braziliaanse bondscoach Tite.

Landgenoot tipt Antony: "Die transfer vergroot zijn WK-kansen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In gesprek met Betfair zoomt Rivaldo in op de situatie van meerdere voetballers uit Brazilië. Ook Antony wordt besproken door de oud-speler van onder meer FC Barcelona. "Hij is stevig onder de radar verschenen in de Premier League", aldus Rivaldo over zijn 22-jarige landgenoot. "Antony heeft een fatastisch seizoen achter de rug en ik weet zeker dat meer clubs de aandacht om hem zullen vestigen."

Antony heeft nog een contract tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA. De rechtsbuiten wordt echter al een tijdje gelinkt aan de stap naar Old Trafford. "Op dit moment is Manchester United, met zijn oude trainer Erik ten Hag, de grootste kanshebber voor Antony. Ik denk dat we veel van hem kunnen gaan genieten op Old Trafford. Spelen bij een grote club vergroot ook zijn kansen om basisspeler te zijn op het WK."

Na zijn transfer naar Ajax maakte Antony voor de eerste keer zijn opwachting in de nationale ploeg van Brazilië. Inmiddels staat de teller wat interlands betreft op zes. "Zijn plekje in de WK-selectie lijkt me wel zeker. Tite roept hem altijd op en heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten", besluit Rivaldo. De Brazilianen spelen in de groepsfase van het WK in Qatar tegen Servië, Zwitserland en Kameroen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd