Arsenal knokt om Martínez: bod op Ajacied met 15 mln verhoogd

27 juni 2022, 15:05   Bijgewerkt: 27 juni 2022, 15:11

Arsenal hoopt zich nog altijd te versterken met Lisandro Martínez. De 24-jarige Argentijn staat op de verlanglijst van de Londense topclub, maar zijn werkgever Ajax hoopt een enorme transfersom voor hem te kunnen ontvangen. Arsenal heeft een tweede bod uitgebracht op de linkspoot.

Volgens Voetbal International is Arsenal nu bereid om veertig miljoen euro neer te tellen voor de verdediger. Het eerste bod van 25 miljoen euro werd direct afgeslagen door de Amsterdammers, die zelf inzetten op een bedrag van minstens vijftig miljoen euro. Ajax is niet genoodzaakt om hem te verkopen: Martínez heeft nog een contract tot de zomer van 2025.

Arsenal wil ver gaan voor zijn komst, maar weet dat de concurrentie fors is. Onder meer Manchester United heeft namelijk eveneens interesse in de diensten van de linkspoot, die de afgelopen jaren uitgroeide tot vaste waarde in het hart van de defensie. Bij United zou hij worden herenigd met zijn oude coach Erik ten Hag. United wil echter eerst Frenkie de Jong binnenhalen.

Martínez is niet de enige speler die op de nominatielijst staat om te vertrekken. Ook Antony, Edson Álvarez, Jurriën Timber en Nicolás Tagliafico worden begeerd door clubs uit het buitenland. Sébastien Haller, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui vertrokken al.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kaka
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schuurs is tweede garnituur en verder zou Blind in het centrum kunnen spelen, waardoor je een belangrijke (aanvallende) schakel verliest op links. Spannend wat er gaat gebeuren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen