'Chelsea wil dubbeldeal met City en ziet Aké als De Ligt-alternatief'

28 juni 2022 – Chelsea maakt werk van de komst van twee spelers van Manchester City. De Londense topclub voert gesprekken met de Engelse landskampioen over de eventuele komst van Raheem Sterling en Nathan Aké. Het duo is bij City niet verzekerd van een basisplaats.

'Chelsea wil dubbeldeal met City en ziet Aké als De Ligt-alternatief'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt The Telegraph. Aké gaf in een eerder stadium aan het liefst bij Manchester City te blijven, maar realiseert zich nu dat de kansen op speeltijd bij topclub Chelsea aanzienlijk groter zijn. Daar trokken Antonio Rüdiger en Andreas Christensen deze zomer namelijk de deur achter zich dicht nadat hun contract afliep. Chelsea speurt naarstig naar een vervanger.

Aanvankelijk was Matthijs de Ligt topprioriteit voor de Londense grootmacht, maar die deal blijkt complex. De Nederlandse verdediger heeft een prijskaartje van honderd miljoen euro om de nek hangen. Dat lijkt zelfs voor Chelsea, dat sinds kort in Amerikaanse handen is, veel te gortig.

Voor Aké zou een transfer naar Chelsea een terugkeer op het oude nest betekenen. Als tiener koos de linksbenige centrale verdediger voor een transfer van de jeugdopleiding van Feyenoord naar Chelsea. Daar maakte hij weliswaar zijn debuut in de hoofdmacht, maar doorbreken lukte hem niet. Via een omweg belandde de Oranje-international alsnog in de top.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd