Voorlopig nog geen transfer: Lang 'gewoon' mee op trainingskamp

3 juli 2022 – Noa Lang blijft voorlopig nog speler van Club Brugge. Hoewel de aanvaller al een tijdje in verband wordt gebracht met een transfer, behoort hij 'gewoon' tot de selectie van de Belgische landskampioen voor het trainingskamp in Wageningen.

Voorlopig nog geen transfer: Lang 'gewoon' mee op trainingskamp

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lang verruilde Ajax in de zomer van 2020 op huurbasis voor Club Brugge en groeide al snel uit tot één van de absolute smaakmakers in de Belgische Jupiler Pro League. De aanvaller leek zijn ijzersterke debuutseizoen vorig jaar meteen te bekronen met een toptransfer, maar de vraagprijs die Club Brugge hanteerde werd door veel clubs te duur bevonden. In plaats van een transfer zette Lang zijn krabbel onder een nieuw contract tot medio 2025.

Deze zomer lijkt het echter wel van een transfer te gaan komen. Hoewel Lang in het afgelopen seizoen minder zijn stempel kon drukken, heeft hij over belangstelling niets te klagen. De oud-speler van Ajax wordt al tijden gelinkt aan AC Milan, evenals zijn ploeggenoot Charles de Ketelaere. Club Brugge lijkt deze zomer een mooi bedrag te gaan ontvangen voor beide aanvallers. Maar zij staan voorlopig 'gewoon' nog onder contract bij de landskampioen van België.

Zowel Lang als De Ketelaere maakt deel uit van de selectie die zich van 4 tot en met 9 juli in het Nederlandse Wageningen gaat voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ook Ruud Vormer en Bjorn Meijer zijn van de partij. Meijer kwam onlangs over van FC Groningen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd