'Ten Hag en Ronaldo vandaag niet in gesprek: aanvaller langer vrij'

4 juli 2022, 12:45

Het gesprek tussen Cristiano Ronaldo en Erik ten Hag over zijn toekomst bij Manchester United gaat niet door. De aanvaller zou vandaag met de nieuwbakken manager om de tafel, maar de Portugese superster heeft langer vrij gekregen. Daardoor moet het gesprek op een nieuw moment worden ingepland.

Ronaldo zou graag willen verkassen bij Manchester United nu de club er niet in geslaagd is om in de Champions League te spelen. De routinier heeft tijdens zijn imposante carrière geen enkel jaar zonder het miljoenenbal meegemaakt en dat wil hij graag zo houden. Daarnaast zou de rustige transferperiode van de Engelse topclub hem ook niet tevreden stellen. Frenkie de Jong, Tyrell Malacia en Lisandro Martinez staan hoog op het wensenlijst, maar van een deal is nog geen sprake.

ESPN en meerdere Engelse media stellen dat Ronaldo maandag niet aanwezig is op de training wegens 'familieomstandigheden'. De selectie reist vrijdag af naar Azië en Australië voor de voorbereiding. Of Ronaldo dan wel weer van de partij is, is onduidelijk aangezien niet bekend is hoelang hij extra verlof heeft gekregen van de clubleiding. De Portugees zou zelf hopen dat hij zo snel mogelijk een nieuwe club te pakken heeft, die komend seizoen uitkomt op het allerhoogste niveau.

RMC Sport meldde zaterdagavond al dat drie clubs de situatie van Ronaldo in de gaten houden. Het zou gaan om Chelsea, Bayern München en Napoli. Mogelijk kan Ten Hag de superster toch nog van gedachten veranderen, als het gesprek er tenminste nog gaat komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen