Ajax ontvangt bod van 50 miljoen euro op Lisandro Martínez

8 juli 2022, 08:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United heeft volgens De Telegraaf het bod op Lisandro Martínez verhoogd. De club van trainer Erik ten Hag hoopt dat vijftig miljoen euro genoeg is om de 24-jarige verdediger los te weken bij Ajax. Het bod is inclusief bonussen, die goed haalbaar zouden moeten zijn.

Zo krijgt de soap rond Martínez een nieuw hoofdstuk. Aanvankelijk was Arsenal het meest concreet voor de Argentijnse verdediger, maar inmiddels heeft Manchester United de beste papieren om de gewilde Martínez over te nemen van Ajax. De nieuwe club van Ten Hag is 'in de overtreffende trap' gegaan voor de centrale verdediger en komt nu wel heel dicht in de buurt van de vraagprijs van 55 miljoen euro.

De Telegraaf vraagt zich af of Ajax het vernieuwde bod op Martínez wel kan afslaan. Over die vraag zal de directie in overleg met de raad van commissarissen zich deze vrijdag over buigen. Ajax wees nog niet eens zo heel lang geleden een vergelijkbaar bod van Guangzhou Evergrande op David Neres af. Twee jaar later vertrok de Braziliaanse aanvaller voor 'slechts' twaalf miljoen euro naar Shakhtar Donetsk.

Martínez moet bij Manchester United een van de topaankopen van Ten Hag worden. Tot nu toe versterkte de Engelse grootmacht zich alleen met Tyrell Malacia, die overkwam van Feyenoord. Daar komt Christian Eriksen (transfervrij) waarschijnlijk snel bij. Frenkie de Jong staat ook nog altijd hoog op het verlanglijstje van Ten Hag, maar de onderhandelingen met FC Barcelona hebben nog niet tot het gewenste resultaat geleid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet te houden met dit soort bedragen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen