BILD noemt forse transfersom voor Dilrosun, 1908 spreekt tegen

9 juli 2022, 23:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord moet diep in de buidel tasten om Javairo Dilrosun naar de Kuip te halen. De buitenspeler van Hertha BSC staat bovenaan de verlanglijst van de Rotterdammers in de zoektocht naar een vervanger van Luis Sinisterra, maar dat blijkt geen eenvoudige opgave. Toch is de linksbuiten hard op weg naar Feyenoord.

Volgens het Duitse BILD moet Feyenoord namelijk circa vijf miljoen euro betalen om Dilrosun naar Rotterdam te halen. Daarmee zou de 24-jarige aanvaller in één klap tot de duurste aankopen van Feyenoord ooit gaan behoren. Alleen voor Marcos Senesi (7 miljoen), Danko Lazovic (7 miljoen), Steven Berghuis (6,5 miljoen), Ridgeciano Haps (6 miljoen), Shinji Ono (5,5 miljoen) en Julio Cruz (5,4 miljoen) betaalde Feyenoord meer.

Volgens 1908.nl klopt de info van het Duitse medium echter niet helemaal. De Rotterdammers zouden een lagere transfersom moeten betalen dan BILD meldt. Het grootste struikelblok voor de transfer is nu nog de salarisonderhandelingen. Als Dilrosun daarmee akkoord gaat, mag hij zich op korte termijn speler van de Nederlandse topclub noemen.

De linksbuiten doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar verkaste al op jonge leeftijd naar Manchester City. Via Engeland belandde hij bij Hertha, waar hij na een stormachtige doorbraak zelfs een debuut in het Nederlands elftal verdiende. Blessureleed stonden een verdere doorbraak de laatste maanden in de weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen