Feyenoord grijpt definitief naast beoogde opvolger Malacia

13 juli 2022 – Feyenoord grijpt definitief naast Ian Maatsen. De beoogde opvolger van de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia is volgens Voetbal International op weg naar Burnley.

Feyenoord grijpt definitief naast beoogde opvolger Malacia

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord leek eerder deze zomer dicht bij de komst van Maatsen, maar de Rotterdammers kwamen in de wachtkamer terecht nadat de linksback kenbaar maakte voor zijn kansen bij Chelsea te willen gaan.

Thomas Tuchel nam Maatsen vorige week niet mee op het trainingskamp van Chelsea in de Verenigde Staten, waardoor Feyenoord nieuwe hoop kreeg op de komst van de jeugdinternational. Maatsen heeft er echter voor gekozen om aan de slag te gaan bij het Burnley van Vincent Kompany.

Dat betekent dat Maatsen volgend seizoen uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Burnley degradeerde afgelopen seizoen immers uit de Premier League. Met Kompany aan het roer willen The Clarets binnen een jaar terugkeren naar het hoogste podium. Maatsen moet Burnley daarbij helpen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd