'Cristiano Ronaldo krijgt krankzinnige aanbieding om United te verlaten'

14 juli 2022, 09:39

Cristiano Ronaldo (37) heeft een duizelingwekkende aanbieding ontvangen uit het Midden-Oosten. De Portugese aanvaller wil vertrekken bij Manchester United en kan naar Saoedi-Arabië, waar een nog onbekende club interesse heeft. Financieel gezien is het in elk geval een interessant aanbod: hij kan volgens CNN Portugal namelijk bijna driehonderd miljoen (!) euro verdienen.

Dat is wel het bedrag dat door een nog onbekende geldschieter is gereserveerd om Ronaldo naar het Midden-Oosten te halen. Manchester United krijgt daarvan nog dertig miljoen om het nog een jaar lopende contract met de aanvaller te verscheuren, terwijl de rest voor Ronaldo en zaakwaarnemer Jorge Mendes is. Laatstgenoemde zou zo'n twintig miljoen euro kunnen overhouden aan de deal.

Financieel gezien een gigantische klapper voor Ronaldo, al is het de vraag of hij zo'n stap überhaupt wil overwegen. Met het oog op het WK in Qatar wil hij vermoedelijk op een hoger niveau actief blijven en bovendien wil Ronaldo nog enkele records aanscherpen. Ook wil hij Lionel Messi voorblijven als all time topscorer in de Champions League: momenteel staat het 140 om 125 in zijn voordeel.

Lees ook: Ten Hag duidelijk over toekomst Ronaldo: ''Hij is niet te koop"

Chelsea sluit komst Ronaldo niet uit

Daarom is Chelsea een van de clubs die wordt genoemd als gaat om de nieuwe werkgever van Ronaldo, omdat die ploeg anders dan United wel actief is in het miljardenbal. Trainer Thomas Tuchel wilde geconfronteerd met de geruchten een overgang niet uitsluiten. "Maar onze prioriteit ligt momenteel achterin", benadrukte de Duitser. "Daar zijn we topspelers kwijtgeraakt." Toch is het mogelijk dat er ook nog een aanvaller bijkomt, wist Tuchel. Dan is zowel Ronaldo als ook Robert Lewandowski een serieuze optie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen