Ten Hag herhaalt standpunt en onthult optie in contract Ronaldo

18 juli 2022 – Een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is onbespreekbaar voor Erik ten Hag. De Nederlandse trainer heeft er geen boodschap aan dat de 37-jarige aanvaller een vertrekwens zou hebben.

Ten Hag herhaalt standpunt en onthult optie in contract Ronaldo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag werd maandag nog maar eens gevraagd naar de situatie rond Ronaldo. Zoals bekend maakt de Portugees geen deel uit van de selectie van Manchester United voor de trips naar Thailand en Australië. Volgens de officiële lezing heeft Ronaldo vanwege familie-omstandigheden vrijaf gekregen, maar in het geruchtencircuit wordt beweerd dat zijn afwezigheid te maken heeft met zijn wens om elders aan de slag te gaan.

Maar Ten Hag wil Ronaldo absoluut niet laten gaan, zo herhaalde hij maandag weer eens. "Hij is niet te koop. Hij behoort tot mijn plannen en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken. De situatie is nog altijd hetzelfde", zei Ten Hag, die daarna nieuwe informatie deelde. "Ik ben goed geïnformeerd. Hij heeft een optie in zijn contract voor een extra seizoen. Of hij na dit seizoen zou kunnen blijven? Ja."

Zo is het laatste nog niet gezegd in de Ronaldo-soap. De superster is de afgelopen weken met zo'n beetje alle grote Europese clubs in verband gebracht. Er lijken echter weinig te zijn die hem willen ophalen in Manchester. Onder meer Bayern München, Paris Saint-Germain, Chelsea en Atlético Madrid zouden om verschillende redenen geen optie zijn.

Reacties

Premier League

gerelateerd