'Feyenoord vindt Malacia-opvolger mogelijk bij FC Volendam'

26 juli 2022, 13:06

Feyenoord wil de opvolger van Tyrell Malacia mogelijk uit de Eredivisie halen. Derry John Murkin van FC Volendam zou bij de Rotterdammers in beeld zijn om de linksbackpositie in te kleden. De Engelsman ligt nog tot medio 2023 vast, waardoor hij naar alle waarschijnlijkheid niet de hoofdprijs kost.

Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl weet dat Murkin een oude bekende is van Sipke Hulshoff, die twee seizoenen geleden asisstent-trainer was bij FC Volendam. De verdediger heeft de Engelse nationaliteit, maar speelt al sinds 2015 bij de club die afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste niveau. 

Hoeveel geld de vleugelverdediger in het laatje moet brengen in het vissersdorp, is niet bekend. Feyenoord hakt binnen 24 uur een knoop door of de Engelsman wel of niet gehaald wordt. Mogelijk is hij slechts één van de twee spelers die voor die positie wordt vastgelegd, aangezien een kwalitatief goede back-up van Malacia er afgelopen seizoen al niet was.

Dávid Hancko

Eerder meldde het medium al dat Feyenoord oren had naar Dávid Hancko van Sparta Praag. Hij kan als centrale verdediger en linksback uit de voeten. Hij heeft nog een tweejarig contract bij de Tsjechische topclub. Mogelijk moeten zij met z'n tweeën gaan uitvechten wie een basisplaats krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen