Agent De Jong arriveert bij Barça; gesprek gepland met Memphis

10 augustus 2022, 19:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, is gearriveerd in Camp Nou om in gesprek te gaan met het clubbestuur van FC Barcelona. Dursun moet proberen de lucht te klaren tussen de club en de middenvelder, die door de Catalaanse topclub naar de uitgang wordt geduwd.

Het Spaanse Sport deelde woensdagmiddag beelden van de zaakwaarnemer in Camp Nou. Beide partijen gaan met elkaar in gesprek om de situatie van de spelmaker te bespreken. Volgens de krant wordt er binnen enkele uren of dagen duidelijkheid verwacht. De Jong wil zelf dolgraag blijven, maar Barça staat vanwege de financiële problemen niet onwelwillend tegenover een vertrek.

Lees ook: Barça-fans wachten Frenkie op: "Accepteer salarisverlaging

Manchester United en Chelsea zouden in de markt zijn voor de Nederlandse middenvelder. Door De Jong te verkopen, creëert Barça ruimte in het salarisbudget. Daardoor kunnen aanwinsten als Robert Lewandowksi en Raphinha worden ingeschreven. Beide spelers lijken vooralsnog niet hun debuut te kunnen maken in de Spaanse La Liga.

Naast het gesprek met de zaakwaarnemer van De Jong is Barça eveneens van plan om in gesprek te gaan met het management van Pierre-Emerick Aubameyang en Memphis Depay, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. Een van hen mag vertrekken. Memphis wordt begeerd door Juventus, terwijl Chelsea in de markt is voor Aubameyang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen