'Memphis Depay na eerste akkoord stap dichter bij transfer'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 augustus 2022 – Memphis Depay is weer een stap dichter bij een transfer naar Juventus. Volgens transferspecialist Matteo Moretto hebben de speler en club een akkoord bereikt over een tweejarig contract. Als Memphis daadwerkelijk de overstap maakt, gaat hij in Turijn jaarlijks bijna zeven miljoen euro verdienen. Alleen een akkoord tussen Juventus en FC Barcelona staat een transfer nog in de weg.

'Memphis Depay na eerste akkoord stap dichter bij transfer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo lijkt de transfer van Memphis naar Juventus in een stroomversnelling te raken. De Oranje-international wordt al geruime tijd gelinkt aan overgang naar de Italiaanse topclub, die zich graag nog wil versterken met een speler die in de punt van de aanval uit de voeten kan. Of de transfer doorgaat, lijkt vooral af te hangen van de houding van Barcelona. Als de Catalanen vasthouden aan de vraagprijs van 20 miljoen euro, dan zou de deal weleens kunnen klappen. Zijn zij bereid Memphis voor een zacht prijsje of zelfs gratis te laten gaan, dan is een transfer heel dichtbij.

Memphis kreeg deze zomer te horen dat hij ondanks een doorlopend contract bij Barcelona mag vertrekken. De aanvaller is overbodig geworden nu Robert Lewandowski en Raphinha zijn aangetrokken, Ansu Fati weer helemaal fit is en Ousmane Dembélé is gebleven. Met het oog op het WK lijkt het voor Memphis de beste optie om eieren voor zijn geld te kiezen en elders aan de slag te gaan. Blijft hij, dan bestaat de kans dat hij de komende maanden nauwelijks aan spelen toekomt.

Het is de wens van Memphis om actief te blijven in de Europese top. Juventus lijkt een club te zijn die voldoet aan zijn wensen. Memphis is de afgelopen weken ook gelinkt aan een aantal Engelse clubs, zoals Tottenham Hotspur, Chelsea en West Ham United. Een terugkeer naar de Premier League zou echter niet de voorkeur hebben van de tachtigvoudig Oranje-international.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd