De gifbeker is nog altijd niet leeg voor Kuyt en ADO Den Haag

13 september 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 september.

Druk op Dirk Kuyt neemt na nieuwe tegenvaller verder toe

De druk op Dirk Kuyt neemt verder toe. De dramatische seizoensstart van ADO Den Haag kreeg maandagavond een vervolg in De Galgenwaard. Op bezoek bij Jong FC Utrecht werd ternauwernood een punt uit het vuur gesleept. PEC Zwolle verstevigde de koppositie door met de nodige moeite Jong AZ opzij te zetten, terwijl het wisselvallige NAC Breda een nederlaag leed bij Jong Ajax.

'Nieuw bewijs duikt op: Ecuador moet toch vrezen voor WK-plek'

Ecuador moet volgens The Daily Mail serieus vrezen voor uitsluiting van het WK. Het wordt de Oranje-opponent steeds heter onder de voeten nu er nieuw bewijs is opgedoken dat tienvoudig international Byron Castillo geen Ecuadoriaan, maar een Colombiaan is.

Schreuder haalt gesprek met Wijnaldum aan in lofzang over Klopp

Alfred Schreuder heeft maandagavond vooruitgeblikt op de wedstrijd tussen Liverpool en Ajax. Daarbij sprak de trainer van de Amsterdammers lovende woorden over conculega Jürgen Klopp.

Kramer en Vaessen moeten na uitspraken vrezen voor schorsing

De aanklager betaald voetbal is volgens het ANP een vooronderzoek gestart naar de uitspraken van Michiel Kramer en Etienne Vaessen na afloop van de wedstrijd tussen PSV en RKC Waalwijk (1-0). Het duo maakte in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk dat zij het absoluut oneens waren met de beslissing die scheidsrechter Serdar Gözübüyük vlak voor tijd nam.

Van der Vaart benoemt 'het enige' wat hij nog mist bij Kudus

Rafael van der Vaart is onder indruk van wat Mohammed Kudus de laatste tijd heeft laten zien bij Ajax. De 22-jarige Ghanees kreeg vorige week tegen Rangers als spits de voorkeur boven Brian Brobbey en stond afgelopen weekend tegen sc Heerenveen opnieuw in de punt van de aanval. Van der Vaart mist nog wel wat bij de man in vorm.

Deze statistiek bevestigt de ijzersterke seizoensstart van Messi

Lionel Messi is het seizoen in de Ligue 1 weergaloos begonnen. Na zeven wedstrijden staat de teller al op drie doelpunten en zeven assists. Het zijn uitstekende cijfers, maar er is een statistiek die nog veel indrukwekkender is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen