Japan
0 – 0
Kroatië

Man in vorm Ter Stegen volgt voorbeeld Frenkie bij Barcelona

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 september 2022 – Marc-André ter Stegen heeft in navolging van Frenkie de Jong afwijzend gereageerd op een door FC Barcelona voorgestelde salarisverlaging. Dat valt op te merken uit een interview dat de Duitse doelman gaf aan het Spaanse Marca. De 30-jarige keeper gaat daarin ook in op zijn uitstekende vorm dit seizoen, en het belang van Robert Lewandowski voor zijn club.

Man in vorm Ter Stegen volgt voorbeeld Frenkie bij Barcelona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Of de club me heeft gevraagd een salarisverlaging te accepteren? Nou, ik denk niet dat dit het moment is om daarover te praten", zegt de doelman tegen de krant. "We moeten nu zorgen dat iedereen in topvorm is om het tot de start van het WK goed te blijven doen." Bij zijn club treft hij een aantal teamgenoten niet direct weer op het veld, gezien de vele blessures die bij de verschillende nationale elftallen werden opgelopen. "Ik heb te doen met Ronald Araujo, en alle andere teamgenoten die geblesseerd zijn geraakt", zegt Ter Stegen.

Ter Stegen is dit seizoen uitstekend begonnen, al slikte hij maandag met de nationale ploeg wel drie treffers in het Nations League-duel met Engeland (3-3). "Engeland zat in een lastig parket, en ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld", vindt de doelman. "Wat mijn individuele prestatie betreft, de twee reddingen die ik heb kunnen maken waren niet slecht."

Lewandowski
De Duitser is blij met de komst van bewezen goalgetter Robert Lewandowski, die afgelopen zomer overkwam van Bayern München. "We verwachtten veel van hem, maar hij is nóg beter begonnen dan iedereen gedacht had", is Ter Stegen complimenteus over de Pool. Lewandowski is met acht treffers in zijn eerste zes competitiewedstrijden voor de Catalanen goud waard voor het elftal van trainer Xavi. De Catalanen hervatten de competitie aanstaande zaterdag met een uitduel tegen RCD Mallorca.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd