Opstelling Feyenoord: Slot houdt duo nog op de bank in Nijmegen

2 oktober 2022, 16:32

Feyenoord begint zonder Lutsharel Geertruida en Sebastian Szymanski aan de uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen. Arne Slot houdt in De Goffert vast aan dezelfde basiself, die er twee weken terug niet in slaagde om van PSV te winnen. Dat betekent dat meer spelers geduld moeten hebben.

Onder de lat is er natuurlijk plek voor de veelbesproken Justin Bijlow, die tijdens de interlandperiode ontbrak bij Oranje. Hij wordt achterin bijgestaan door Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Marcos López. Geertruida is weer hersteld van de ziekte van Pfeiffer, maar Pedersen krijgt tegen NEC nog de voorkeur van Slot, die op het middenveld ook in dezelfde formatie begint.

Dat betekenent dat Quinten Timber, Orkun Kökcü en Javairô Dilrosun het middenveld zullen vormen. Dilrosun begon het seizoen nog als aanvaller, maar wordt de laatste weken vooral gebruikt als aanvallende middenvelder. De aanval van Feyenoord bestaat uit Oussama Idrissi, Danilo en ex-NEC'er Alireza Jahanbakhsh. Patrik Wålemark en Quilindschy Hartman zijn ziek en zitten niet bij de selectie.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, López; Timber, Kökcü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen