Slot hint op verrassing in opstelling, Rijnmond noemt opties

2 november 2022, 15:54

Arne Slot gaat donderdagavond verrassen in zijn basisopstelling van Feyenoord. De coach van de Rotterdammers heeft op de voorbereidende persconferentie richting het beslissende duel met Lazio aangegeven dat hij een wijziging gaat doorvoeren in zijn formatie. Om wie het gaat, wilde de coach niet loslaten.

"Ik denk dat er morgen één speler begint die niet iedereen verwacht", vertelde Slot, die niets los wilde laten over zijn opstelling. "We zullen morgen zien wie dat is." Volgens Rijnmond zijn er een paar opties. Zo kan het zijn dat Jacob Rasmussen terugkeert in de basis en dat David Hancko daardoor verhuist naar de linksbackpositie. Dat zou ten koste gaan van Marcos Lopez.

Ook is het volgens het medium aannemelijk dat Slot kiest voor een nieuwe naam. Igor Paixão en Mats Wieffer zouden in dat geval mogen hopen op een basisplaats. De Braziliaanse aanwinst moet het tot dusverre doen met een reserverol, net als de van Excelsior overgenomen Wieffer.

Op de geblesseerde Oussama Idrissi na kan Slot een beroep doen op zijn complete selectie. Fredrik Björkan ondergaat woensdag de laatste medische tests en is zodoende een twijfelgeval voor een plek bij de wedstrijdselectie.

Lees ook: Feyenoord klaar voor Lazio: "Benieuwd wat ze gaan voelen"

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gimenez als diepe spits met Danilo op 10, Dilrosun en Paixao op de flanken.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou daar wel voor zijn. Zit in een hopelijk kolkende Kuip.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ook en sfeer zal geweldig zijn . Maar ik denk dat het gewoon wieffer op 6 wordt

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het liep allemaal fantastisch anders. 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen