Willem II kwakkelt verder in promotie-jacht na zeperd in Dordrecht

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 november 2022 – Willem II heeft zondagmiddag slechte zaken gedaan in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De club uit Tilburg hoopt na een jaar afwezigheid terug te keren op het hoogste niveau, maar stelde op bezoek bij FC Dordrecht erg teleur. De ploeg van Kevin Hofland kwam niet verder dan 2-2.

Willem II kwakkelt verder in promotie-jacht na zeperd in Dordrecht

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De bezoekers uit Brabant begonnen uitstekend in het Matchoholic Stadion, waar het goed gevulde uitvak al na drie minuten kon juichen. Max Svensson was al vroeg verantwoordelijk voor de 0-1 en Willem II leek op weg naar een mooie middag. Dat bleek echter een verkeerde gedachte, aangezien Dordrecht zich voor de thee al terug in de wedstrijd wist te knokken. Dankzij Samuele Longo en Aliou Baldé (strafschop) stond het halverwege 2-1.

Willem II moest dus aan de bak in de tweede helft en dat deed de ploeg van Hofland. Er werd in een kletsnat Dordrecht hard gewerkt, al kwam de beloning voor de gasten pas diep in het tweede bedrijf. In de 79e minuut kon routinier Michael de Leeuw de gelijkmaker tegen de touwen knikken. Willem II ging daarna op jacht naar meer, maar een winnende treffer viel er niet meer. Jeremy Bokila en Freek Heerkens kregen nog wel kansen op de 2-3.

Keuken Kampioen Divisie
Het wordt voor Willem II een behoorlijke uitdaging om promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De degradant is na zestien wedstrijden met 24 punten terug te vinden op de negende plaats. Het verschil met nummer twee PEC Zwolle bedraagt al elf punten. Willem II zal zich dus vooral richten op plaatsing voor de play-offs. De volgende wedstrijd voor de Tilburgers is op zondag 11 december thuis tegen aartsrivaal NAC Breda.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd