Portugal
0 – 0
Zwitserland

Ronaldo wil niet meer over United praten: "Hoofdstuk afgesloten"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – Cristiano Ronaldo wilde na afloop van het gewonnen WK-duel met Ghana niet meer ingaan op zijn vertrek bij Manchester United. "Dat hoofdstuk heb ik afgesloten", zei hij na de wedstrijd gedecideerd. Liever had hij het over de overwinning waarmee hij aan zijn vijfde WK begon. 

Ronaldo wil niet meer over United praten: "Hoofdstuk afgesloten"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met zijn benutte strafschop werd hij in Qatar de eerste speler die erin is geslaagd te scoren op liefst vijf verschillende WK's. "Dat is iets waar ik erg trots op ben", gaf hij na afloop toe. "Dit is zo'n mooi moment, mijn vijfde wereldkampioenschap. We wisten dat het winnen van de eerste wedstrijd cruciaal zou zijn." 

Daar kon zijn ploeggenoot João Felix het alleen maar mee eens zijn. De maker van de 2-1 is vooral opgelucht dat een uitglijder zoals Argentinië en Duitsland die eerder op dit WK maakten de Portugezen bespaard is gebleven. "Er kan dit jaar van alles gebeuren", merkte hij na het duel met de Ghanezen op. "We verwachtten vooraf al een moeilijke wedstrijd tegen een intens spelend en fysiek sterk team", zegt hij over Ghana.

De blik wordt nu op het tweede groepsduel gericht, waarin Uruguay de tegenstander zal zijn. Dat duel wordt aanstaande maandag om 20.00 uur gespeeld. "Dat is ook een sterke ploeg met een aantal kwaliteitsspelers", beseft Felix. Toch zullen de Portugezen enig vertrouwen putten uit het feit dat de Zuid-Amerikanen er eerder deze donderdag niet in slaagden ook maar één schot tussen de palen te lossen toen het doelpuntloos gelijkspeelde tegen Zuid-Korea.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd