Gakpo voelt zich gevleid door interesse Manchester United

27 november 2022, 20:06

Cody Gakpo voelt zich gevleid door de interesse van Manchester United in zijn diensten. De aanvaller van PSV maakte veel indruk in de eerste seizoenshelft van de Eredivisie en begon ijzersterk aan het wereldkampioenschap in Qatar, waar hij al tweemaal trefzeker was.

"Het is altijd leuk om dat soort berichten te horen", reageert Gakpo op geruchten over een overstap naar Manchester United. Maar ik ben nu gefocust op het WK. Of ik kan garanderen dat ik na de winterstop nog bij PSV speel? Zoals het er nu voorstaat wel. Maar zoals ik ook voor de start van het WK al zei: we zien wel wat er allemaal gaat gebeuren."

Gakpo werd afgelopen zomer al in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De club van coach Erik ten Hag had interesse in de diensten van de aanvaller, die eveneens op de verlanglijst stond van onder meer Leeds United en Southampton. Gakpo besloot uiteindelijk bij PSV te blijven.

Dit WK is Gakpo vaste basisspeler bij het Nederlands elftal. Tijdens de openingswedstrijd tegen Senegal begon de rechtspoot nog als aanvallende middenvelder, tegen Ecuador vormde Gakpo een voorhoede met de tot dusverre tegenvallende Steven Bergwijn.

Lees ook: Geslachtofferde PSV-directeur John de Jong legt Gakpo-soap uit

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen