'Feyenoord kan Jahanbakhsh deze winter slijten aan Grieken'

2 december 2022, 14:50

De periode van Alireza Jahanbakhsh bij Feyenoord komt mogelijk op korte termijn ten einde. Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl is de Rotterdamse club benaderd door het Griekse Panathinaikos, dat wel oren zou hebben naar de overkomst van de Iraniër. 

Jahanbakhsh was de afgelopen weken met de Iraanse ploeg actief op het WK in Qatar. De 64-voudig international speelde een helft mee tegen Engeland (6-2 verlies) en kwam ook in het tweede groepsduel met Wales (0-2 overwinning) een kwartier voor tijd binnen de lijnen. Omdat hij in beide wedstrijden een gele kaart pakte was hij geschorst voor de afsluitende groepswedstrijd tegen de Verenigde Staten, waarin Iran met 0-1 verloor waardoor het WK-avontuur ten einde was. 

In Rotterdam ligt Jahanbakhsh nog vast tot medio 2024, waarbij de club een optie op een extra seizoen heeft. Hij werd anderhalf jaar geleden voor slechts één miljoen euro overgenomen van het Engelse Brighton & Hove Albion, dat drie jaar eerder nog negentien miljoen overhad voor de toenmalige Eredivisie-topscorer van AZ. In het seizoen 2017-2018 kwam hij tot 21 treffers voor de Alkmaarders. In Rotterdam kon hij echter een stuk minder overtuigen. In zijn debuutseizoen in De Kuip kwam hij tot slechts vier treffers in de Eredivisie, terwijl hij in de huidige jaargang nog helemaal niet tot scoren kwam in de competitie. Wel trof hij tweemaal doel in het Europa League-duel met Sturm Graz (6-0 overwinning).

Na anderhalf seizoen zou dus weleens een einde kunnen komen aan de Rotterdamse periode van Jahanbakhsh. Hoewel de onderhandelingen nog niet zijn opgestart zou de club niet onwelwillend tegenover een al dan niet tijdelijk vertrek van de aanvaller staan. Het is namelijk nog niet bekend of de Grieken inzetten op een huurperiode of een definitieve overname van Jahanbakhsh.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Strik erom

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen