Ziyech maakt reclame voor zichzelf: "Hij lijkt wel een andere speler"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 december 2022 – Hakim Ziyech mag zich met recht een van de sterren van het WK noemen. De begenadigde linkspoot trekt in Qatar de kar bij Marokko, dat zaterdag tegen Portugal strijdt om een plek in de halve finale. Roy Keane is onder indruk van wat Ziyech op het WK laat zien.

Ziyech maakt reclame voor zichzelf: "Hij lijkt wel een andere speler"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waar Ziyech bij Marokko een van de belangrijkste spelers is, komt hij bij Chelsea weinig aan spelen toe. De teller staat dit seizoen op slechts 270 minuten, verdeeld over negen wedstrijden. Ter vergelijking: namens de nationale ploeg van Marokko kwam hij op het WK 376 minuten in actie.

"Marokko is dit WK volhardend, sterk en agressief geweest. Ze zakken ver in, maar doen het goed zodra ze aan de bal zijn. Ze zijn briljant geweest en dat heb ik niet zien aankomen", begint Keane bij Sky Bet. "Hakim Ziyech lijkt wel een andere speler. Het heeft te maken met de omgeving. Soms worstelt een speler op clubniveau en past internationaal voetbal beter bij zijn persoonlijkheid. Ziyech ziet eruit als een grote persoonlijkheid voor Marokko, dat zie je niet op clubniveau bij Chelsea."

AC Milan
De kans lijkt groot dat Ziyech in januari vertrekt bij Chelsea, waar hij op een zijspoor is beland. Tijdens het WK heeft de voormalig speler van Ajax in elk geval reclame voor zichzelf gemaakt. AC Milan zou volgens diverse media Ziyech wel willen overnemen van de Engelse topclub. Afgelopen zomer hadden de Italianen ook belangstelling voor de aanvallende middenvelder, maar werd de interesse niet geconcretiseerd.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd