'Pittige' kwartfinale Oranje smaakt niet naar meer bij bondscoach Kroatië

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 december 2022 – Zlatko Dalic heeft niet bepaald genoten van de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Argentinië. De bondscoach van Kroatië hoopt dat de halve finale van dinsdagavond een stuk sportiever zal verlopen.

'Pittige' kwartfinale Oranje smaakt niet naar meer bij bondscoach Kroatië

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De kwartfinale van Oranje tegen Argentinië heeft veel stof tot napraten gegeven. De wedstrijd stond bol van opstootjes en gele kaarten. Mateu Lahoz greep liefst negentien keer naar zijn borstzak. En dan vergat de Spaanse scheidsrechter, die inmiddels naar huis is gestuurd, ook nog eens Lionel Messi geel te geven voor een overduidelijke handsbal.

"Het was een behoorlijk pittige wedstrijd", zegt Dalic op de persconferentie richting de halve finale over de ontmoeting tussen het Nederlands elftal en Argentinië. "Er waren behoorlijk veel niet-voetbalgerelateerde situaties. Ik hoop dat dit morgen niet het geval zal zijn", aldus de 56-jarige bondscoach van de Kroaten.

Kroatië gaat zich dinsdag voor de tweede keer in vier jaar tijd proberen te plaatsen voor de WK-finale. "Ik ben van nature een optimist. Ik vertrouw mijn spelers, ze hebben blijk gegeven van een hoog niveau en hebben een sterk karakter. Als ze dat hadden, dan hadden we de halve finale niet gehaald. We zullen de manier waarop we spelen niet veranderen. Mijn trots kent geen grenzen, the sky is the limit."

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd