Promes voor tweede keer uitgeroepen tot beste speler in Rusland

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 december 2022 – Quincy Promes is voor de tweede keer in zijn loopbaan de beste speler van Rusland geworden. De vleugelflitser van Spartak Moskou heeft het in Rusland op zijn heupen gekregen na zijn rumoerige exit bij Ajax. Daarnaast lijkt hij zich ook weinig aan te trekken van al het tumult om hem heen. 

Promes voor tweede keer uitgeroepen tot beste speler in Rusland

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De eerste keer dat Promes de prijs won was in 2017, tijdens zijn eerste periode in Moskou. Dit seizoen staat hij op zeventien treffers en zeven assists voor zijn club in 23 wedstrijden. Een terugkeer in Oranje is iets waar de inmiddels 30-jarige Promes nog op hoopt, maar de kans dat dat gebeurt lijkt door alles wat er om hem heen gebeurt niet bijster groot.

Lees ook: 'Promes probeert met aanvraag Russisch paspoort uitlevering te voorkomen' 

Na de eerste periode van Promes in Rusland ging hij via Sevilla naar Ajax, waar hij weer helemaal terugkwam in het vizier van de Nederlandse voetballiefhebber. Promes kan mooie statistieken overleggen over zijn twee periodes bij Spartak Moskou. Na tweehonderd wedstrijden staat de aanvaller op 98 doelpunten en 48 assists. 

Maar mede door een vermeend steekincident is weer vertrokken naar Rusland, waar hij ook een paspoort aan wil vragen. Op een familiefeest in Abcoude zou de oud-speler van Ajax zijn neef met een mes in zijn been hebben gestoken. Tegen de Amsterdammer is op dit moment een strafzaak gaande, omdat hij verdacht wordt van drugshandel, poging tot moord op zijn neef en deelname aan een criminele organisatie. 

 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd