'Volop belangstelling voor Jahanbakhsh: ook clubs uit VS en Duitsland'

28 december 2022, 10:12

Feyenoord lijkt rekening te moeten houden met een tussentijds vertrek van Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse aanvaller moest het in de eerste seizoenshelft doen met een reserverol in Rotterdam, maar staat op de radar van diverse clubs uit het buitenland.

Eerder werd al bekend dat Jahanbakhsh op de belangstelling van de Griekse topclub Panathinaikos kon rekenen. Die club hoopt Jahanbakhsh deze winter naar Griekenland te halen, maar er is meer interesse in zijn diensten. Het Griekse SDNA heeft van zaakwaarnemer Amir Hashemi te horen gekregen dat er meerdere clubs dingen naar de handtekening van Jahanbakhsh.

Er zou nog een Griekse club in de markt zijn voor de aanvaller, terwijl er ook interesse is uit de Verenigde Staten en Duitsland. Van een transfer is voorlopig echter geen sprake. Jahanbakhsh traint vooralsnog gewoon mee bij Feyenoord, dat zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Woensdagmiddag spelen de Rotterdammers een oefenwedstrijd tegen FC Emmen.

Jahanbakhsh brak door als speler van NEC en verdiende bij AZ een miljoenentransfer naar het Engelse Brighton & Hove Albion. Daar kwam de aanvaller echter niet uit de verf. Ook in Rotterdam lukt het Jahanbakhsh nog niet om zijn oude niveau te tonen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen