Pijnlijk foutje Ajax? Schuurs verschijnt op voorpagina Italiaanse sportkrant

10 januari 2023, 08:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Perr Schuurs (23) heeft zich in zijn eerste half jaar bij Torino al flink in de kijker gespeeld. De oud-Ajacied maakt indruk in Turijn en is om die reden op de voorpagina van de Italiaanse sportkrant Tuttosport gezet. Door zijn goede prestaties zou de Nederlander op de radar van Internazionale zijn verschenen.

Dat is niet zonder reden, want bij de Italiaanse topclub lopen na dit seizoen de contracten van zowel Stefan de Vrij als ook Milan Skriniar af. Van beide centrale verdedigers is de kans bovendien aanzienlijk dat ze na dit seizoen besluiten de vertrekken: De Vrij gaat volgens zijn zaakwaarnemer nog eenmaal een langdurige verbintenis aan, terwijl Skriniar al tijden in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain.

Volgens Tuttosport, dat Schuurs op de voorpagina heeft gezet, ziet men bij Internazionale in hem een vergelijkbaar profiel als dat van Matthijs de Ligt – hetgeen Schuurs bij Torino al reeds de bijnaam 'De nieuwe De Ligt' opleverde. Als vaste basisklant bij de subtopper van de Serie A heeft Schuurs zichzelf in de kijker gespeeld. Dat hij deze zomer voor slechts negen miljoen euro vertrok bij Ajax, was achteraf een schijntje.

Lees ook: Ajax-target gaat volledig over de rooie: "Het is weer gebeurd"

Ook Atlético Madrid toonde al een keer voorzichtig belangstelling voor de diensten van Schuurs, voor wie gezien diens tot 2026 lopende contract de hoofdprijs kan worden gevraagd. De oud-Ajacied is uiteraard niet de enige optie die genoemd wordt door de sportkrant, ook verdediger Valentino Lazaro (eveneens Torino) zou een mogelijkheid zijn om de achterhoede te versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dat heet iemand vertrouwen geven, als hij net zoveel kansen had gekregen als bassey,was het ook goed gekomen, maar ja ook mislukking

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heeft dat met Ajax te maken? Schuurs heeft de kans gepakt om naar Torino te verkassen en is in Italië een betere verdediger geworden. Dat komt omdat ze in Italië een andere speelstijl hanteren die Schuurs blijkbaar goed ligt. Hij kan alleen nog maar beter worden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schuurs altijd niet volwaardig bevonden bij Ajax net als Botman en kijk...... Nu zoekt Ajax een verdediger.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen