Antony ruziet met Fernandes en moet weer met kritiek dealen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 januari 2023 – Antony heeft zijn prijskaartje van honderd miljoen euro nog niet gerechtvaardigd. Ook tegen Crystal Palace maakte de aanvaller van Manchester United het verschil niet. Het meest opvallende moment van Antony op Selhurst Park was een woordenwisseling met Bruno Fernandes. In de Engelse media klinkt er behoorlijk veel kritiek op het optreden van Antony gisteravond.

Antony ruziet met Fernandes en moet weer met kritiek dealen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Erik ten Hag had in zijn opstelling een plekje ingeruimd voor Antony, die twintig minuten voor tijd naar de kant werd gehaald. Het lukte de Braziliaan gedurende de zeventig minuten die hij binnen de lijnen stond niet om veel uit te richten, laat staan een assist geven of een doelpunt te maken. 'Hij vertraagde onnodig het aanvalsspel. Zijn lichtzinnigheid rechtvaardigde de kritiek die hij van Fernandes kreeg. Hij was de zwakste basisspeler van United', schrijft Manchester Evening News, dat het optreden van Antony met een 5 beoordeelt.

Bij The Daily Mail wordt de woordenwisseling tussen Antony en Fernandes aangehaald. 'Na een slordige pass van Antony die in een doeltrap voor Crystal Palace eindigde, leek Fernandes hem wat toe te roepen. De zomeraanwinst van honderd miljoen euro accepteerde de kritiek niet en sloeg verbaal terug. Hij werd gespot toen hij zei: filha de puta, wat zich in het Engels vertaalt naar son of a bitch. Na een boze blik van Antony werden de plooien gladgestreken tijdens de festiviteiten na de 0-1 van Fernandes'.

Waar Antony geen positieve kritiek kreeg, was men in Engeland wat milder voor Wout Weghorst. De Nederlandse spits maakte als basisspeler zijn debuut voor Manchester United en maakte ook bijna zijn eerste doelpunt in dienst van The Red Devils, ware het niet dat zijn kopbal rakelings over de lat vloog.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd