Ten Hag verdedigt Antony en hoopt sterkhouder langer te binden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 januari 2023 – Erik ten Hag heeft het opgenomen voor Antony, die het vorige week aan de stok kreeg met teamgenoot Bruno Fernandes. De Nederlandse Manchester United-trainer deed bovendien een beroep op Marcus Rashford, de grote uitblinker in zijn ploeg van de afgelopen weken. 

Ten Hag verdedigt Antony en hoopt sterkhouder langer te binden

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dat kan gebeuren", zegt Ten Hag op de website van zijn club over het akkefietje dat Antony en Fernandes hadden tijdens het gelijkspel tegen Crystal Palace (1-1). "Ze spelen allebei met hun hart. Dat zorgt ervoor dat ze op hun best zijn", vindt de oefenmeester. "Tussen spelers lopen de emoties soms op maar daarna gaan ze weer goed met elkaar om. Er is dus geen probleem, ik denk absoluut niet dat de spelers zich aan Antony ergeren."

Ten Hag wijst op de statistieken die pleiten voor het meespelen van de oud-Ajacied. "Als hij speelt dan wint de ploeg", zegt de trainer. "Het team presteert beter met hem op het veld." Toch ziet hij in dat er nog voldoende ruimte is voor verbetering bij de Braziliaan. "Hij kan nog beter. We willen dat hij directer speelt en meer betrokken is bij het spel. Ik denk dat hij met zijn kwaliteiten en talent nog meer kan."

Bijtekenen
Marcus Rashford is de afgelopen weken van levensbelang voor Manchester United. Toch heeft de Engelsman zijn contract, dat medio 2024 afloopt, nog altijd niet verlengd en toont Paris Saint-Germain inmiddels belangstelling. Ten Hag hoopt zijn sterkhouder voor langere tijd aan de club te kunnen binden. "Ik denk dat hij beseft dat Manchester United zijn club is", aldus Ten Hag. "Als we de komende jaren succesvol willen zijn dan hebben we hem daarbij nodig." Met Rashford en Antony mogelijk in de opstelling neemt de club het woensdag in de eerste halve finale van de League Cup op tegen Nottingham Forest.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd