PSV laat na Cody Gakpo en Noni Madueke nog een aanvaller gaan

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 januari 2023 – PSV heeft tijdelijk afscheid genomen van Yorbe Vertessen. De 22-jarige aanvaller wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Union Sint-Gillis. In de huurovereenkomst is voor zover bekend geen koopoptie opgenomen, wat betekent dat hij in de zomer terugkeert naar Eindhoven.

PSV laat na Cody Gakpo en Noni Madueke nog een aanvaller gaan

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het tijdelijke vertrek van Vertessen hing al een aantal dagen in de lucht. De Belgische aanvaller werd aan meerdere clubs uit zijn geboorteland in verband gebracht - onder meer het Antwerp van Mark van Bommel en Marc Overmars, - en heeft ervoor gekozen om zijn loopbaan tijdelijk voort te zetten bij het uitstekend presterende Union Sint-Gillis.

"Toen ik sprak met de clubleiding was ik meteen overtuigd van deze stap. Ik wil hier minuten maken en mijn stempel drukken. Dat Union nog op drie fronten actief is, geeft me enorm veel zin om mijn steentje bij te dragen. Ik kan niet wachten om in het Marienstadion te spelen en de warme sfeer van de fans te ervaren", aldus de snelle aanvaller op de website van zijn nieuwe club.

Minder perspectief
Door de komst van Fábio Silva, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, was het perspectief op speeltijd afgenomen voor Vertessen. Hij is na Cody Gakpo (Liverpool) en  Noni Madueke (Chelsea) de derde aanvaller die PSV deze maand verlaat. De Eindhovenaren hopen zich in de laatste dagen van de winterse transferperiode met nog in elk geval één buitenspeler te versterken. Daarvoor zijn meerdere spelers in beeld.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd