Nachtmerrie Ziyech, Van den Belt reageert en PSV doet zaken | FCUpdate Recap

1 februari 2023, 01:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 31 januari.

'Droomtransfer Ziyech naar PSG gaat mogelijk tóch niet door'

Het is nog helemaal geen uitgemaakte zaak dat Hakim Ziyech het komende half jaar het shirt van Paris Saint-Germain draagt. De tijdelijke overstap van de creatieveling van Chelsea naar de Franse grootmacht leek zo goed als rond, maar de contracten zijn niet op tijd teruggestuurd. Dat meldt Fabrizio Romano althans. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Van den Belt wil zomerse transfer naar Feyenoord spoedig afronden

De transfermarkt heeft haar deuren gesloten. De clubs kunnen eventuele inkomende en uitgaande transfers nog wel afronden, áls de papieren op tijd zijn aangeleverd. Thomas van den Belt gaat in ieder geval geen transfer meer maken. Feyenoord hoopte op Deadline Day nog nadrukkelijk op de komst van de middenvelder, maar PEC Zwolle wilde hem niet laten gaan. Van den Belt hoopt in de zomer alsnog de stap naar De Kuip te maken. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Romano: 'Chelsea en Benfica eindelijk akkoord over Fernández'

De grootste klapper op Deadline Day lijkt er dan toch te gaan komen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn Chelsea en Benfica het een uur voor het verstrijken van de termijn eens geworden over de overgang van Enzo Fernández. De clubs zouden nu koortsachtig bezig zijn het benodigde papierwerk op tijd in te dienen bij de autoriteiten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

PSV heeft tweede aanwinst op Deadline Day definitief binnen

PSV beleeft een hectische Deadline Day. De Eindhovenaren maakten eerder deze avond al melding van de komst van Thorgan Hazard en hebben nu ook Patrick van Aanholt definitief binnen. De linkervleugelverdediger komt op huurbasis over van Galatasaray en zal in Eindhoven het gat moeten opvullen dat Philipp Max heeft achtergelaten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

PSV bevestigt komst Hazard, financiële details uitgelekt

PSV heeft de tijdelijke overkomst van Thorgan Hazard aangekondigd. De Belgische vleugelspeler (29) wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Borussia Dortmund. Journalist Sven Westerschulze van het Duitse Sky Sport News komt alvast met de financiële details rond de overgang. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Ajax doet toch nog zaken en contracteert 17-jarige aanvaller'

Ajax heeft op de slotdag van de winterse transferperiode toch nog een nieuwe speler gecontracteerd. Helaas voor de Amsterdamse achterban geen grote naam of directe versterking voor de hoofdmacht, maar een speler die in de toekomst wellicht hoge ogen kan gooien in de Johan Cruijff ArenA. De regerend landskampioen meldt middels een persbericht dat ze overeenstemming heeft bereikt met KRC Genk over de komst van Mika Godts (17). Het hele artikel lezen? Klik hier!

AZ heeft beet: Alkmaarders vol lof over Sparta én nieuwste aanwinst

Sven Mijnans is officieel speler van AZ. De aanvallende middenvelder komt over van Sparta Rotterdam en tekent bij de huidige nummer twee van de Eredivisie een contract tot medio 2028. AZ is Sparta dankbaar dat de club midden in het seizoen wilde meewerken aan een definitieve transfer van de sterkhouder. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen