Ibrahimovic reageert op kenmerkende wijze na rentree in shirt van Milan

27 februari 2023, 09:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zlatan Ibrahimovic is blij dat het eindelijk zijn rentree heeft gemaakt in het shirt van AC Milan. De 41-jarige doelpuntenmachine keerde zondagavond als invaller terug bij de regerend kampioen van de Serie A. Na de wedstrijd liet de Zweed op voor hem typische wijze van zich horen.

Ibrahimovic stond 280 dagen aan de kant met een zware knieblessure. Zondag mocht hij tegen Atalanta (2-0 zege) invallen en werd hij meteen de oudste Milan-speler ooit in de Serie A. "Ik heb dit seizoen erg gemist, deze fans geven mij de kracht en adrenaline. Zonder de hulp van al deze mensen zou het moeilijk zijn, maar ik voel me weer goed. De afgelopen zes maanden heb ik veel geleden", vertelde Ibrahimovic in gesprek met DAZN.

Bekijk ook: De rentree van Ibrahimovic (41) na een afwezigheid van 280 dagen

De routinier van de Milanezen is pas net weer terug bij de selectie van trainer Stefano Pioli. Toch smaakt het voor de ervaren spits, die nog tot komende zomer vastligt, naar meer. "Iedere training word ik weer sterker en ik heb nog meer drie keer echt meegetraind. Stel je voor hoe het is als in twaalf keer heb meegedaan. Ik mis het spelen. Als ik goed ben, ben ik nog steeds de beste. Ik heb altijd gezegd dat ik het zo zou doen."

Napoli

De titel in de Serie A is dit seizoen ver weg voor regerend landskampioen Milan, dat achttien punten minder heeft dan koploper Napoli. Toch heeft Ibrahimovic de kans op het kampioenschap niet opgegeven. "Het lijkt erop dat dit het jaar van Napoli gaat worden. Maar wij moeten toch proberen op ze te blijven jagen. Als ik daarbij kan helpen, zal ik er staan. Als je bij een club als Milan speelt, moet je geschiedenis schrijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen