Idrissi noemt droomloting in Europa League na bereiken kwartfinale

16 maart 2023, 22:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Oussama Idrissi zou het liefst Sevilla treffen in de kwartfinale van de Europa League. Dat zou een bijzonder affiche zijn voor de aanvaller van Feyenoord, want hij wordt dit seizoen verhuurd door Sevilla. Donderdagavond maakte Idrissi twee fraaie doelpunten in de gewonnen wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (7-1).

Vrijdagmiddag is de loting voor de kwartfinales en Idrissi draait er in gesprek met Feyenoord TV niet omheen. "Sevilla", noemt hij zijn droomloting. "Ik sta daar onder contract. Het is een mooie sfeer daar. Met ons twee zijn er ook hele mooi andere ploegen, dus elke ploeg is een mooie uitdaging straks."

Lees ookIdrissi komt met waarschuwing voor Ajax: "Op Heitinga ga ik niet reageren"

Idrissi sprak van een 'goede teamperformance' na de monsterzege. "Ik heb zelden zoveel goals gezien in een wedstrijd eigenlijk. Dat is mooi voor ons. Waar we de afgelopen weken eigenlijk moeizaam tot scoren kwamen en veel kansen misten, waren we vandaag heel efficiënt. Dat was belangrijk om tegen zo'n moeilijke tegenstander het verschil te maken, dus felicitaties aan iedereen."

Idrissi maakte twee fraaie goals, door naar binnen te komen en de verre hoek uit te zoeken. "Ik probeer altijd afwisseling te hebben in mijn spel. In de eerste helft heb ik de bal een aantal keren meegegeven aan Marcos Lopez die goed mee op kwam. Ik probeer daarnaast voor de afwisseling naar binnen te komen en te schieten. Vanavond was het twee keer precies goed in de lange hoek. Het was mooi teamwork, de bal werd goed veroverd op rechts, daarna kreeg ik de bal op links en kon ik schieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen