Ajax moet vrezen, Feyenoord baalt en PSV kijkt rond | FCUpdate Recap

23 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 22 maart.

'Ajax moet vrezen voor financieel bloedbad na kapitale blunder'

Indien Ajax er dit seizoen niet in slaagt om zich via de competitie te kwalificeren voor in ieder geval de voorrondes van de Champions League, dan dreigt een 'financieel bloedbad', zo schrijft Mike Verweij. Mocht trainer John Heitinga zijn elftal niet naar de tweede plaats weten te leiden, dan betalen de Amsterdammers volgens de Telegraaf-journalist een hoge prijs voor een 'kapitale blunder'. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Feyenoord baalt: middenvelder geblesseerd bij nationale ploeg

Feyenoord moet in de beslissende fase van het seizoen vrezen dat het opnieuw tijdelijk niet kan beschikken over Sebastian Szymanski. Vanuit Polen bereikte de Rotterdammers woensdag een onheilspellend bericht. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

'Barça ondanks corruptieschandaal bijna rond met eerste zomeraanwinst'

FC Barcelona draait binnen de lijnen weliswaar een prima seizoen, maar het gaat de laatste tijd toch vooral over de problemen buiten het veld. De Catalaanse grootmacht is onlangs aangeklaagd voor corruptie en dat houdt de gemoederen in Spanje nadrukkelijk bezig. Dat weerhoudt de huidige koploper van Spanje er echter niet van zich te roeren op de transfermarkt. FC Barcelona nadert naar verluidt een akkoord met Iñigo Martínez over een zomerse transfer. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

'FC Groningen-aanvaller speelt zich in de kijker van zoekend PSV'

In de zoektocht naar versterking voor de voorhoede heeft PSV haar oog laten vallen op Ricardo Pepi (20). Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Amerikaan staat momenteel nog onder contract bij FC Groningen. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

'Deschamps passeert topscorer aller tijden voor duel met Oranje'

Nog één nachtje slapen en dan komt het Nederlands elftal eindelijk weer in actie. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman moet in de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2024 in Duitsland meteen aan de bak, want op het programma staat een confrontatie met Frankrijk. De Franse keuzeheer Didier Deschamps heeft voorin zoveel te kiezen dat topscorer aller tijden Olivier Giroud vrijdagavond naar alle waarschijnlijk op de bank begint. Het hele artikel lezen? Klik dan hier! Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Oefenduels: Feyenoord onderuit, PSV geeft AZ goede voorbeeld

Feyenoord en NEC hebben de interlandweek benut door in Rotterdam een onderling oefenduel af te werken. Ook PSV kwam in vriendschappelijk verband in actie, de Eindhovenaren troffen Anderlecht, de aankomende tegenstander van AZ in de Conference League. In Friesland kruisten sc Heerenveen en Vitesse de degens. Het hele artikel lezen? Klik dan hier!

Reacties

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel een voordeel dat Feyenoord als laatste speelt tegen Sparta; want als de rest verzuimd en een evt. 'zwevend' Feyenoord doet dat ook, dan maakt dat geen reet uit, omdat het verschil met de rest nog steeds groot blijft. Speelt Feyenoord als eerste tegen Sparta... En mocht Feyenoord met een zwevend gevoel falen.. dan ruiken Ajax, psv enzo bloed. En mochten Ajax, Psv enzo winnen eerder op de dag, dan blijft Feyenoord getergd/ gefocust op Sparta omdat de virtuele voorsprong 3 punten is en het woord/gevoel 'zweven' in de ijskast word bewaart.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen