Eredivisie op tv: zo kijk je de wedstrijden op ESPN in speelronde 33

9 mei 2024, 13:14
Foto: © Imago

De op één na laatste speelronde staat voor de deur in de Eredivisie. Bekijk hier hoe je de voetbalwedstrijden kunt volgen bij ESPN. Drie van de negen wedstrijden van de laatste speelronde worden namelijk op TV uitgezonden, en de overige zes zullen alleen online te bekijken zijn op de site van ESPN. Hoe je de wedstrijden in speelronde 33 kunt bekijken lees je in dit artikel.

Op het open kanaal (ESPN 1) zal, zoals gebruikelijk, het schakelprogramma uitgezonden worden. Bij alle TV-aanbieders zit het eerste kanaal van ESPN in het basispakket. De mensen zie toegang hebben tot alle zenders van ESPN (kanaal 2, kanaal 3 en kanaal 4), kunnen naar de wedstrijden: Fortuna Sittard – PSV, NEC – Feyenoord en Ajax – Almere City kijken.

Artikel gaat verder onder video

Dit betekent dat de andere zes wedstrijden alleen uitgezonden worden op ESPN Watch. Dit is op de web player van het medium. Het gaat om de Eredivisieduels: Excelsior – Heracles Almelo, SC Heerenveen – Vitesse, FC Twente – FC Volendam, RKC Waalwijk – PEC Zwolle, Go Ahead Eagles – AZ en FC Utrecht – Sparta. Voor deze zes wedstrijden moet je dus het volledige pakket van ESPN hebben.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen