Romano weet: ‘Feyenoord wil mogelijke EK-ganger van AC Milan overnemen’

21 mei 2024, 17:35
Foto: © Imago

Feyenoord heeft interesse in AC Milan-verdediger Jan-Carlo Simic, zo stelt Fabrizio Romano. De Milaanse club zou de Serviër echter langer aan zich willen binden.

Volgens Romano wil Feyenoord een centrale verdediger aantrekken voor het komende seizoen. Lutsharel Geertruida, die ook als centrale verdediger kan spelen maar dit seizoen vaak als rechtsback fungeerde, zou bijvoorbeeld mogelijk in het kielzog van Arne Slot naar Liverpool kunnen gaan. De Rotterdamse club zou graag een jeugdige speler binnenhalen.

En jeugdig is Simic zeker: hij is onlangs 19 jaar geworden. De centrale verdediger maakte in 2022 de overstap naar de jeugdopleiding van AC Milan, dit seizoen kwam hij in vier Serie A-duels voor de club in actie. Ondanks zijn jonge leeftijd en magere speeltijd is hij toch opgenomen in de voorselectie van het Servische elftal voor het komende EK, wat zijn potentie bevestigt.

Artikel gaat verder onder video

Op 17 december 2023 maakte Simic zijn Serie A-debuut voor AC Milan, thuis tegen Monza (3-0). De verdediger kwam tot scoren en drukte zijn stempel op het duel. Hij heeft dus geen basisplek weten af te dwingen, maar speelde wel in enkele belangrijke duels in de Coppa Italia van dit seizoen. Volgens Transfermarkt heeft de jongeling een marktwaarde van 5 miljoen euro.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoorder verlaat na duel tegen Excelsior direct zijn appartement in Rotterdam

Feyenoord-verdediger Marcos López gaat vertrekken uit Rotterdam, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Geertruida gaat nergens. Dus Feyenoord kan de tijd beter steken in andere zaken dan een opvolger Hoewel ik ook gelezen heb dat hij forse looneisen stelt. Snap ik wel. Hij zit op zijn top, na Slot wordt het minder, dus nu cashen

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of hij gaat wel met Slot mee naar Liverpool en zowel Slot, Feyenoord en Geertruida kunnen flink cashen.

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewilde speler is een type Geertruida en na het EK helemaal. Dus zal een club als Leipzig daarvoor wel zaken willen doen.

Storm
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Er is geen enkele concrete interesse in hem. Niet van Bayern, niet van Leipzig en ook niet van Liverpool. Het is gewoon online op te zoeken. Plus zijn marktwaarde is gedaald. Als hij forse looneisen stelt zoals jij zegt vind ie zichzelf blijkbaar "heel wat". Maar zowel Bayern als Leipzig zijn al doorgeschakeld naar andere spelers. De vermeende interesse van Liverpool komt van de media maar er speelt (nog) helemaal niets.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen