Bayern München schakelt door en praat over Erik ten Hag als nieuwe hoofdtrainer

3 mei 2024, 10:58
Foto: © Imago

Erik ten Hag is toegevoegd aan het lijstje van Bayern München met trainers die Thomas Tuchel na afloop van dit seizoen zouden kunnen opvolgen in het zuiden van Duitsland, zo weet BILD vrijdagochtend te melden. Ten Hag is recent, na het wegvallen van Ralf Rangnick als optie, toegevoegd aan de lijst van Der Rekordmeister en is optie voor de Duitse grootmacht.

De zoektocht van Bayern München is tot dusver een tegenvallende, aangezien alle kandidaten zijn weggevallen. Julian Nagelsmann en Xabi Alonso hebben de Duitse Rekordmeister afgezegd, terwijl deze week ook bekend werd dat Ragnick zijn contract als bondscoach van Oostenrijk heeft verlengd. Drie serieuze opties zijn daarmee weggevallen, waardoor de Duitse club nu spoedig zal moeten doorschakelen. Volgens BILD wordt er intern bij Bayern München inmiddels over Ten Hag gesproken.

Artikel gaat verder onder video

Ten Hag heeft een verleden bij de club als trainer van het 2e elftal. De trainer, die onder druk staat in Engeland, draait dit jaar een moeizaam bij Manchester United. Ondanks dat lijkt de oud-trainer van Ajax er in München nog goed op te staan en wordt zijn naam intern besproken. Of Bayern München ook daadwerkelijk werk gaat maken van de komst van Ten Hag, is vooralsnog nog te vroeg om te zeggen.

Tegelijkertijd zou Tuchel azen op de baan bij Manchester United, mocht Ten Hag daar vertrekken, zo heeft BILD begrepen. De Duitse trainer, die eerder in de Premier League werkzaam was bij Chelsea, is geïnteresseerd in een overstap naar The Red Devils. Het zou - zeker als het aan Tuchel ligt - kunnen dat Ten Hag en Tuchel na dit seizoen de omgekeerde weg bewandelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dug out
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Denk dat Ten Hag eerder voor Bayer München zou kiezen dan voor Ajax. Ajax kan nu doorschakelen naar Potter of Farioli. Het is nu wachten op het volgende bericht wie het gaat worden. Gezien de verregaande besprekingen verwacht ik dat Potter het gaat worden.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Dat denk ik ook. Eric is bij Bayern 2 zijn carrierre "gestart" en daar heeft FC Utrecht hem toen vandaan geplukt.

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat heb ik een aantal weken gezegt, en ik denk dat hij liever vandaag dan morgen naar munchen gaat dan morgen. Ten Hag is geknipt voor Bayern.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen